A 99. napon

A ma kaptam egy levelet a Kormányhivataltól, akik továbbították nekem az Emberi Erőforrások Minisztériumának döntését a nemváltoztatási kérelmemmel kapcsolatban. A következő áll benne:

EMMI_level.jpg

Nem, ez nem jó hír. Ebben a levélben az van, hogy valamikor, valakik, valamiért felfüggesztették a név-, és nemváltoztatási engedélyek kiadását.

A hír nem ért váratlanul, hiszen a közös transz Facebook csoportban, amiben benne vagyok, már olvastam, hogy mások is kaptak ugyan ilyen levelet. De tudjátok, az ember mindaddig reménykedik, amíg ő maga meg nem kapja ugyan azt a végtelenül elkeserítő, a remény utolsó szikráit is kioltó levelet.

Azt írják, hogy a dokumentációm megfelel az akkori elvárt feltételeknek. Ennyit arról, hogy rossz mind a két szakvéleményem.

Továbbá azt is írják, hogy szakvélemények (engedélyek) kiadása az új szabályozás bevezetéséig nem lehetséges. Na, meg azt, hogy felfüggesztették. Ezt november 14-én tették meg (ezt is a FB csoportból tudom). Most június van és az összes, amit eddig tudtak tenni, hogy a március 8-án beadott kérelmemre (ami minden rohadék elvárásuknak megfelelt) júniusban válaszoltak egy ilyen levéllel. Ugye nem kell leírnom azt a mérhetetlen dühöt és csalódottságot, ami ezzel kapcsolatban bennem van?

Azt is mondja, hogy a későbbiek folyamán tájékoztatnak az új eljárásról. Gondolom nem fogják ezt sem elkapkodni, mint ahogy az új jogszabály megalkotását sem tették tavaly november óta. Remélem az általuk alkotott új eljárásnál is három hónapomba telik majd beszerezni a szükséges papírokat.

Ám legyen, kedves Emberi Erőforrások Minisztériuma. Csak nehogy elfogyjon időközben a türelmem, és a bíróságon találkozzunk legközelebb. Mert, ha valamiben biztos vagyok akkor az az, hogy ezt nem tehetitek meg sem velem, sem senkivel.

A 99. napon” bejegyzéshez egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: A 275. napon

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s